Gyermek Kung Fu Oktatás Vörös Mátyás vezetésével

 KUNG FU FIATALOKNAK

INGYENES PRÓBALEHETŐSÉGGEL!

Az edzések időpontja:
hétfő-szerda 16:30-18:00.

Miért jó a kung fu a fiataloknak:

– jobban teljesítenek az iskolában,
– barátokat szereznek egy támogató közösségben,
– fizikai és szellemi erőnlétük egyszerre fejlődik,
– önbizalmat, és tartást szereznek,
– kiegyensúlyozottabbak és kitartóbbá válnak,
– és megtanulnak kiállni magukért.

Évek óta nagy az érdeklődés Iskolánkban egy gyermek csoport iránt, ezért 2019 elejétől a Magyar Xing Yi Quan Iskolában is elindult a gyermek kung fu oktatás!

A harcművészet több, mint megtanulni helyesen ütni, vagy rúgni…
Ez egyfajta életszemlélet, mely által teljesebb, egészségesebb felnőttek válhatnak gyermekeinkből mind testileg, mind lelkileg. Sokaknak közülük problémát okoz kortársaik között barátokat találni, beilleszkedni. Nekik különösen nagy támaszt ad egy olyan közösség, ahol hasonló gondolkodású fiatalokkal lehetnek együtt.

A tradicionális kínai harcművészeti iskolák mind családias légkörben működtek. Az együtt edző gyerekek és felnőttek egy nagy, összetartó családdá kovácsolódtak a kung fu által. Iskolánkban mi is ezt a légkört igyekszünk fenntartani. Hisszük, hogy a gyermekek is igénylik, és jól érzik magukat egy ilyen jellegű környezetben, mert mindez hozzájárul ahhoz, hogy később ők is támogató, és pozitív beállítottságú felnőtté válhassanak.


Ki tartja az edzéseket?

– A kung fu órákat Iskolánk Instruktorai fogják tartani, Niki és Bence. Mindketten gyakorlottan mozognak a fiatalok között, céljuk, hogy tudásuk átadásával és annak játékossá tételével megszerettessék a mozgást a fiatalokkal, és pozitív emberi értékeket közvetítsenek.


Hány éves korosztály számára indult a képzés?

– 6-14 éves korig várjuk a tanulni vágyó fiatalokat.


Hogyan épül fel egy edzés?

– Az órák minden alkalommal változatosak, nincsenek egy sablonra ráhúzva. A pusztakezes elemek mellett helyet kapnak a pajzsok, a botok, és egyéb koordinációt fejlesztő eszközök is. A készségfejlesztés játékos feladatokon keresztül történik (például: reflexgyakorlatként szivacslabdákkal kidobósozunk). Edzéseinken nincs katonai szigor, arra törekszünk, hogy a gyerekek megszeressék a mozgást, és természetes részükké váljon a sportolás, de figyelmet és fegyelmet tanulnak. 

Iskolánk nagy hangsúlyt fektet az egészségfejlesztésre, és annak megőrzésére. Edzéseinken éppen ezért megtanulhatják, hogyan mozogjanak “helyesen”, hogyan vigyázzanak ízületeikre. Minden edzés elmaradhatatlan eleme a szakszerű bemelegítés, és nyújtás, majd ezt követően ismerkednek meg az ütések és alapállások minden fortélyával.
A kung fu-ban az a jó, hogy játékosan is tanulható. Változatos koordinációs feladataival, nem mindennapi gyakorlataival észrevétlenül fejleszti a gondolkodást és a kreativitást. Így jótékony hatását hamar észre lehet venni a hétköznapokban is.

Mikor vannak az edzések?
– Az edzések időpontja: hétfő és szerda 16:30-18:00.
Iskolánk órarendjét ITT találod

Mennyibe kerülnek az órák?
Az első alkalom INGYENES-en kipróbálható. Az edzések havidíja: 19.000 Ft/hó (heti 2 x 1,5 óra).

    Jelentkezz ingyenes próbaórára!

    (Jelentkezés után érdemes nézni a spam és a promóciók mappát is, mert néha oda dobja az emailt.)

    Pin It on Pinterest

    Share This